Waarom maakt een persoonlijke payroll advisor het verschil?

Om uw rol als werkgever of HR-dienst goed en zonder zorgen te kunnen uitvoeren, heeft u nood aan advies en  begeleiding.  Bij Group S vindt u deze ondersteuning zeker en vast. In de eerste plaats bij uw payroll advisor, uw dagelijkse partner! We schetsen even wat u van uw payroll advisor kan verwachten wanneer u aansluit bij Group S.
 

 • Uw payroll advisor is een bediende van het sociaal secretariaat, maar vooral uw persoonlijke contactpersoon. U heeft zijn rechtstreekse contactgegevens en kan hem vlot bereiken wanneer u hem nodig heeft zowel telefonisch als via e-mail. Uw payroll advisor kent uw onderneming door en door en zal uw vragen steeds zo snel mogelijk beantwoorden. Wanneer hij afwezig is, laat hij dit weten en neemt zijn back-up het over.
   
 • Uw payroll advisor is de persoon die de loonberekeningen voor uw onderneming uitvoert, maar vooral een ervaren aanspreekpunt die de sector van zijn klanten kent. Hij adviseert, anticipeert en waakt over de goede toepassing van de sociale wetgeving. Hij zal u ook ondersteunen bij de versterking van een goede relatie tussen de werkgever en de werknemer.
   
 • Uw payroll advisor is een specialist in loonberekening maar vooral iemand die de tijd neemt om uit te leggen wat een loonbrief is en hoe die begrepen moet worden. Uw payroll advisor kan ook uw vragen rond vakantiegeld, voordelen in natura, premies, enzovoort beantwoorden.
   
 • Uw payroll advisor is een persoon die juridische info geeft maar vooral iemand die de sociale wetgeving kan vertalen naar uw onderneming. Een payroll advisor zal u informeren over de juridische bijzonderheden van de zaken waarmee u als werkgever geconfronteerd wordt.  Hij wordt daarbij ook ondersteunt door de juristen van het juridisch departement van Group S.
   
 • Uw payroll advisor is een ervaren loonspecialist met een efficiënte aanpak maar vooral ook de ideale tussenpersoon voor al uw vragen als ondernemer. In de praktijk krijgt u de hulp van meer dan één persoon. Uw payroll advisor wordt omringt door een heel bedrijf aan experten die elk in een ander domein hulp kunnen bieden. Hij is dus uw contactpersoon binnen een uitgebreid netwerk experten.