ic_inholidays.svg Leave Request

Afwezigheden van uw personeel eenvoudig beheren

Verlof aanvragen op een digitale manier is voor uw werknemers interessant. Door een geautomatiseerd proces te gebruiken vermijd u bovendien ook fouten en behoud u een helder overzicht op de verlofplanning. Het is voor u op deze manier makkelijker om te weten of u bepaalde verlofperiodes wel of niet kan goedkeuren en wanneer er een personeelstekort dreigt. Een handige tool die deze troeven bundelt en uw personeelsbeheer digitaliseert is daarom een must. 

Makkelijk verlof aanvragen en een handig overzicht

Met onze webapplicatie Leave Request is het heel eenvoudig om verlof aan te vragen. In een kalender kan de aanvrager eenvoudig een periode selecteren en een verlofaanvraag doen. Uw medewerkers kunnen in Leave Request ook de kalender van hun rechtstreekse collega’s bekijken. Dit vermijdt dat iedereen op dezelfde dag verlof aanvraagt en dat er aanvragen worden doorgestuurd die toch geweigerd zullen worden. 
Met deze tool kunnen de leidinggevenden in uw bedrijf toegang krijgen om de aanvragen goed te keuren en behouden ze een duidelijk overzicht van de geplande vakantieperiodes en de aan-en afwezigheden van het personeel.  

Om Leave Request te gebruiken is het noodzakelijk dat elke gebruiker een bepaald werkrooster heeft. Als er geen werkregeling is vastgelegd, zal het systeem niet kunnen bepalen hoeveel uren of dagen voor elke aanvraag moeten worden geregistreerd. 

De verlofplanning en de afwezigheden worden meteen gesynchroniseerd met de loonberekening van uw werknemers. Leave Request is makkelijk te integreren in onze applicatie Presta Web waar u de prestaties van uw personeel online invoert voor de loonberekening.   

Meer over Presta Web

Collega’s beter leren kennen

Een handig pluspunt van Leave Request is de who’s who-functie. Hiermee heeft elk personeelslid toegang tot de contactgegevens van zijn collega’s. 

Interesse?

Neem contact op met uw payroll advisor ofcontacteer een kantoor in uw buurt.

 

Meer info

Applicatie gebruiken