ic_idocument.svg Documents

Loonbrieven elektronisch versturen

Wilt u graag uw papierwerk verminderen en uw HR-administratie digitaliseren? Dan heeft Group S de geknipte oplossing: ‘Documents’. Deze webapplicatie werd speciaal ontwikkeld door Group S om de loonbrieven elektronisch naar uw werknemers te versturen. 

Wat is Documents?

Met Documents vervangt u de afgedrukte loonbrieven of kiest u een alternatief voor de elektronische verzending van de loondocumenten via Basware of Zoomit. Handig is dat deze applicatie compatibel is met heel wat andere applicaties van Group S.

Hoe werkt het?

Het gebruik van Documents is heel eenvoudig. Telkens een nieuwe loonbrief beschikbaar is, wordt een e-mail verstuurd naar de werknemer. Via deze weg kan hij/zij op de applicatie inloggen en de beschikbare documenten raadplegen of downloaden. Uw werknemers zijn dus meteen op de hoogte dat de loonberekeningen werden uitgevoerd en dat hun loon is uitbetaald. 

Voordelen?

Wie voor het elektronisch systeem kiest, zal de loonbrieven sneller kunnen bezorgen aan diens werknemers. Zij kunnen op hun beurt de loonbrief raadplegen waar en wanneer ze willen. U kan rekenen op een foutloze en geautomasieerde verdeling van de vertrouwelijke loondocumenten.

De elektronische loonbrief is een milieuvriendelijk alternatief voor de papieren loonbrief. Bovendien is het ook een goede oplossing om de loonbrieven te bewaren en later opnieuw te raadplegen.

Welke documenten?

Algemene documenten (Loonbrief, Fiscale fiche en Individuele rekening)
Sectorale documenten 

Voor wie?

Deze betalende applicatie kan door alle werkgevers gebruikt worden.
Documents is 24u/24u toegankelijk waar en wanneer u wil en in 3 talen beschikbaar. 
Per werknemer kiest u zelf het type verzending papier of elektronisch. 

Intresse?

Neem contact op met uw payroll advisor ofcontacteer een kantoor in uw buurt.

 

Meer info

Applicatie gebruiken