Telewerken: Met Brensj lanceert Ecohuis een mobiele werkunit

article image

Met Brensj heeft Ecohuis samen met onder meer sociaal secretariaat Group S een ideale oplossing voor wie nood heeft aan extra telewerkruimte. Het modulair concept van mobiele telewerkunits is gekoppeld aan een ontzorgend totaalpakket.

Sinds de uitbraak van de coronapandemie is telewerk niet enkel een belangrijke veiligheidsmaatregel. Steeds meer bedrijven zien het als een nieuwe werkvorm die bij hun personeel voor een betere work-life-balance zorgt en de mobiliteitsproblematiek aanpakt.

De intrede van het telewerk brengt zonder twijfel ook nieuwe uitdagingen met zich mee. “Niet elke werknemer heeft thuis een ideale ruimte om aan telewerk te doen. Zeker op lange termijn bereikt de keukentafel zijn limieten als kantoor.” , benadrukt Leen Beke, innovatiemanager bij Ecohuis. De mobiele eco-unit Brensj is het antwoord op de steeds luider klinkende vraag naar flexibel werken en wonen.

Met Brensj komt een totaalconcept op de markt om makkelijk extra ruimte te creëren. “Je kan een Brensj kopen of huren, hij is niet verankerd in de bodem en je kan als gebruiker/bewoner een dienstenpakket samenstellen volgens jouw evoluerende behoeften.” Leen Beke. Bovendien is een Brensj bijzonder energiezuinig en maximaal circulair.

Voor werkgevers kan Brensj een ideale oplossing zijn om een extra werkplek te voorzien. “Het kan een soort van extralegaal voordeel zijn, dat de werkgever aan zijn werknemer aanbiedt zodat hij een goede werkplek heeft waar hij kan telewerken.”, zegt Véronique Vanhout, Legal Advisor bij Group S. “Dan is het natuurlijk zaak om dit ook op sociaal juridisch vlak correct aan te pakken en daar draagt Group S als sociaal secretariaat haar steentje aan dit uniek concept bij.”

Heeft u als werkgever interesse in Brensj en wil u samen met Group S nagaan hoe u dit in uw bedrijf op sociaaljuridisch vlak kan aanpakken? Vul het contactformulier in en we nemen spoedig vrijblijvend contact met u op.

 

Contactformulier

 

Ook na corona zal er meer thuis gewerkt worden dan in het verleden. Maar hoe zit het dan op vlak van verloning

Dat vertelt Véronique Vanhout, Legal Consulant bij Group S jou in het webinar

        

 

Logo_brensj