Hoe omgaan met stress rond het coronavirus in uw bedrijf


De coronacrisis zorgt bij heel wat mensen voor stress en onrust, soms zelfs voor angst. De onvoorspelbaarheid van de crisis en de strenge maatregelen die worden genomen, leiden tot veel vragen en die kunnen op hun beurt voor paniek zorgen. In deze video legt een psycholoog van onze partner Wellways uit wat paniek precies is en hoe je de kalmte kan bewaren.

Aan de hand van deze webcast legt Wellways uit welk mechanisme voor angst zorgt en reikt het  enkele manieren aan om je zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe uitdagingen die deze crisis met zich meebrengt.

Als werkgever is het belangrijk om je werknemers een veilig gevoel te geven en waar het kan praktische hulp te bieden. Wil jij voor een aangepast welzijnsbeleid in je bedrijf zorgen en je personeel een psychologische hulplijn bieden? Dan kan je contact opnemen met onze gespecialiseerd partner Wellways via:

Onze partner Wellways heeft een team psychologen klaarstaan om jouw bedrijf bij te staan in deze moeilijke tijden. Neem voor deze dienstverlening rechtstreekst contact op met Wellways via www.wellways.be, je payroll advisor kan je hierbij helaas niet verder helpen.

Heb je andere vragen rond het Coronavirus en de bijhorende maatregelen die werden genomen?
Neem dan kijkje in ons dossier rond Corona.

Dossier Corona