Group S online for accountants

Word partner van Group S en maak via online.groups.be gebruik van onze handige gratis applicaties en tools.

Ontdek onze tools

Formalis Online

Online ondernemingsloket 
Inschrijving van de onderneming in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en andere formaliteiten via het online ondernemingsloket van Formalis. Via Formalis Online kan u ook de administratieve wijzigingen van bestaande ondernemingen uitvoeren. 

eLoket    

Elektronisch loket voor zelfstandigen 
Met de applicatie eLoket kan u de dossiers van u klanten die als zelfstandige zijn aangesloten bij het Sociaal Verzekeringsfonds van Group S raadplegen en een simulatie van hun sociale bijdragen maken.

Accounts    

Raadplegen boekhoudkundige gegevens 
Raadplegen en exporteren van de financiële toestand van uw klanten bij het sociaal secretariaat Group S en de RSZ, sociale fondsen, verzekeringsinstellingen en de FOD Financiën.

+ Ook een handige mobiele versie beschikbaar (iOS, Android)

Doc Generator  

Opmaken & raadplegen van documenten
Met Doc Generator kan u bepaalde documenten die door het sociaal secretariaat worden aangeboden zelf eenvoudig aanmaken

Archives    

Bewaren van HR-documenten 
In Archives kan u aangemaakte documenten van uw klanten die het sociaal secretariaat Group S heeft verstuurd bekijken, afdrukken en exporteren. 
 

Vraag uw toegang tot de online tools for accountants aan

 

Gebruik je onze online tools for accountants al?
Mail naar intermediary@groups.be en krijg een overzicht van onze gemeenschappelijke klanten en verwijder of voeg klanten toe. 

 

Uitwisseling bestanden via CodaBox

Raadpleeg via CodaBox makkelijk alle loondocumenten van uw klanten. CodaBox werkt  samen met vrijwel alle Belgische banken, de meeste boekhoudsoftware, verzenders van facturen en sociale secretariaten. Ook Group S is partner van Codabox.

Ontvang automatisch de payroll-documenten van het sociaal secretariaat

SODA is het digitale formaat dat CodaBox ontwikkelde voor loongegevens van het sociaal secretariaat. Zodra die zijn opgemaakt, komen ze automatisch terecht in uw boekhoudprogramma. Om het SODA-formaat verder te optimaliseren, heeft Codabox de krachten gebundeld met verschillende softwareontwikkelaars en sociale secretariaten zoals Group S.

Boekhouders die de dienst aankoopfacturen van CodaBox gebruiken kunnen de Group S facturen volledig digitaal ontvangen. Zowel in een gestructureerd formaat (XML) als in PDF-formaat. Deze kunnen dan verder volledig automatisch verwerkt worden in de boekhoudsoftware. Om van deze diensten gebruik te maken richt u als boekhoudkantoor/fiducair uw aanvraag rechtstreeks aan CodaBox.

Wilt u als ondernemer van de diensten van Codabox gebruik maken?

Vraag dan aan uw boekhoudkantoor om dit bij CodaBox aan te vragen. Zo kan CodaBox op basis van een mandaat de nodige gegevens bij Group S ophalen. Als  ondernemer of KMO ontvangt u uw  Group S factuur via mail of in het elektronisch portaal van uw boekhouder waar u deze kan nakijken en valideren indien gewenst.

Dankzij SODA bespaart u tijd en vermijdt u fouten. U kan SODA enkel via CodaBox aanvragen en betaalt één vaste prijs voor al uw dossiers.

Meer weten over CodaBox