Jaarlijkse salarisenquête in samenwerking met Berenschot

article image

Is uw loonbeleid marktconform en hoe situeert het zich tegenover andere ondernemingen? Kan u met uw verloningsbeleid de juiste medewerkers aantrekken en behouden? U krijgt op deze vragen een antwoord wanneer u deelneemt aan de jaarlijkse salarisenquête van Berenschot.

Door het loon en de voordelen van uw werknemers te vergelijken met soortgelijke functieprofielen houdt u uw verloningbeleid actueel en relevant. De resultaten van de enquête zijn een houvast tijdens uw jaarlijkse salarisherziening. Een marktconform loonbeleid helpt u niet alleen bij het aantrekken van nieuwe werknemers, maar ook om uw huidige talentvolle werknemers tevreden te houden.

My Reward Benchmark by Berenschot

Deze jaarlijkse enquête wordt uitgevoerd door onze partner Berenschot en bestaat uit meer dan 180 functies ingedeeld in 14 functiefamilies, die in de meeste ondernemingen aanwezig zijn.
De resultaten kan u vanaf eind september raadplegen via een onlinetool. U kan zowel financiële als niet-financiële gegevens bekijken zoals het jaarsalaris, bedrijfswagen, maaltijd- en ecocheques, verzekeringspakket, enzovoort. In de rapportering is ook een onderscheid tussen arbeiders, bedienden en kaderleden. Aan de hand van de resultaten heeft u een duidelijk zich van uw medewerkers in de markt.

Demo

Maak kennis met de online tool en de resultaten van de salarisenquête van Berenschot.DEMO (Gebruik als gebruikersnaam en wachtwoord ‘bezoeker’)

 

Tarieven en inschrijven