Aanvullende verzekeringen

Of u nu een starter, een kmo of een grote onderneming bent, goede verzekeringen zijn noodzakelijk!

Prestasure

Bepaalde verzekeringen zijn verplicht, andere zorgen voor een extra geruststelling. Zo bent u als werkgever verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten en is het als zelfstandige nuttig om een inkomensverzekering te nemen en aan pensioensparen te doen. Ook een brandverzekering, een autoverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering zijn een must. Bovendien bestaan er voor heel wat andere risico’s een goede verzekeringsoplossing.

Dankzij Prestasure, de samenwerking tussen Group S en de verzekeringspartners Life Plan en Concordia Verzekeringen kiest u de verzekeringen die bij u passen.

Met een verzekeringsscan of de hulp van een verzekeringscoach kan u nagaan welke verzekeringen u, uw bedrijf, uw medewerkers en uw activiteiten nodig hebben.

Starter?
Bekijk ons starterspakket en ontdek welke risicodekkingen u zowel op persoonlijk als op bedrijfsvlak nodig heeft.

 

Verzekeringsmogelijkheden Prestasure

Hospitalisatie en aanvullende ziekteverzekeringen

Iedereen in België is verplicht om zich voor een ziekteverzekering aan te sluiten bij een ziekenfonds. Helaas dekt de ziekteverzekering niet alle medische kosten waardoor die hoog kunnen oplopen. Een hospitalisatieverzekering dekt de kosten die niet door het ziekenfonds worden terugbetaald.

Een hospitalisatieverzekering is niet verplicht maar wel interessant voor u als zelfstandige en als werkgever.

Als werkgever kan u er ook voor kiezen om een hospitaliteitsverzekering aan te bieden aan uw werknemers. De verzekering kan zelfs worden uitgebreid tot de gezinsleden van de werknemer. De premies die door de werkgever aan de verzekeraar worden betaald, zijn niet onderworpen aan sociale zekerheidsbijdragen.

 

Meer weten